Festival 'Met inzet en plezier' 30 juni 2018

donderdag 24 mei 2018 10:46

Repeteren voor het 10e festival

Na het heerlijke etentje op 6 februari moesten de Erkertjes weer aan de slag voor het 10e festival. Annelies en Ellie hadden voor een aantal nieuwe liedjes gezorgd en die zijn best een beetje lastig. Gelukkig hadden wij toen nog 4 maanden de tijd, dus dat zou wel gaan lukken. Een van de nieuwe liedjes is: “De Erkertjes Blues”. Op het filmpje is te horen, dat het best al goed klinkt en toen was het nog maar april.

Op zaterdag 30 juni geven de Erkertjes hun 10e festival.

Omdat het voor de 10e keer is, moet het natuurlijk een beetje feestelijker zijn dan andere jaren, er zijn 3 gastoptredens. Wie er komen kunt u op de flyer en poster zien, wel wil ik iets vertellen over ‘United by Music”

“United by Music geeft getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om op te treden voor een groot publiek. United by Music heeft drie bands met diverse zangers en zangeressen. Sinds 2005 is United by Music uitgegroeid tot een internationaal succes met stichtingen in Nederland, Noorwegen en de Verenigde Staten.

Een van de drie bands “Third Base”, (pas sinds maart 2016 bekend) komt bij ons

10e festival een gastoptreden verzorgen en het leuke is, dat één van de zangers, Fernando, ook uit Schiedam komt en bekend is bij alle Erkertjes.

Verder staan op de flyer en poster andere weetjes, zoals wie de presentatie verzorgt, hoe laat wij beginnen en, ook héél belangrijk, welke fondsen het festival mogelijk maken.

Na het festival sluiten wij het jaar op dinsdag 3 juli af en daarna hebben wij 7 weken vakantie.