Etentje 2 juli 2019

Wel hebben wij op dinsdag 2 juli het geplande etentje door laten gaan, dat konden wij de Erkertjes niet aandoen om dat ook uit te stellen. 

Wij hadden inmiddels ook gehoord, dat één van de Erkertjes heel ernstig ziek was en niet meer beter kon worden. Samen met zijn broer kwam hij toch naar het etentje en heeft hier heel erg van genoten!

Na aankomst kregen zij eerst iets te drinken, daarna een kopje groentesoep gevolgd door salade met stokbrood. De salade was iets te letterlijk uitgevoerd, er stond nl. een aantal grote schalen klaar met sla, tomaat en paprika. Gelukkig werd dit op tijd gezien, de vrijwilligers van de Erker deinzen niet snel voor iets terug, de spullen voor schalen met opgemaakte huzarensalade en zalmsalade waren in huis en binnen de kortste keren hadden zij de schalen klaar voor gebruik. Ik kan echter zeggen, dat ook de gewone groene sla met smaak gegeten werd.

Na afloop van het etentje kregen de Erkertjes ook alvast het aandenken aan het festival mee. Deze keer was het een echte Dopperfles geworden met het logo van de Erkertjes erop gedrukt. Zij konden deze fles met al die warme dagen alvast goed gebruiken!

Daarna was het 8 weken zomervakantie.

Op dinsdag 9 juli hadden de vrijwilligers van de muziekgroep nog een nuttig en gezellig avondje. Er moest vergaderd worden, dit onder het genot van koffie met appeltaart, de avond werd afgesloten met een drankje en een hartig hapje.