Etentje in de Erker 5 februari 2019

dinsdag 19 februari 2019 19:58

Dinsdag 5 februari was eigenlijk een repetitieavond, maar, zoals elk jaar vond het bestuur het niet meer dan logisch, dat wij met alle Erkertjes en vrijwilligers ons te goed gingen doen aan een etentje als beloning voor het harde werken voor en tijdens het midwinterconcert.

Door omstandigheden was ik iets later en bij binnenkomst zat iedereen al heerlijk te smullen van de smakelijke soep. Er werd voor mij vlug een bord tomatensoep neergezet, ik kan u verzekeren, die was heerlijk. Daarna volgde er voor iedereen een bakje met pindasaus en 2 stokjes saté en natuurlijk volop frietjes met mayonaise. Ook een bakje salade ontbrak niet en er kon volop cola en/of sinas gedronken worden. Na afloop nog een kopje koffie of thee en ook deze avond was weer voorbij, maar iedereen heeft er van genoten.


Na deze avond gaan wij weer hard aan de slag met repeteren voor het 11e zomerfestival op zaterdag 29 juni, dit jaar niet in het Wennekerpand, maar in wijkcentrum De Erker, Jan van Avennestraat 32 Schiedam. Naast bekende liedjes zullen wij ongetwijfeld ook enkele nieuwe liedjes laten horen. Schrijf de datum alvast in jullie agenda’s.