Chinezen in de Erker

Dinsdag 7 januari Chinezen in de Erker

Het was traditie om op de eerste dinsdag na de Kerstvakantie gezellig met elkaar te eten, maar omdat wij twee jaar achterelkaar een midwinterconcert hadden georganiseerd, was dit verschoven naar de eerste dinsdag erna.

Dit jaar echter is er geen Midwinterconcert en hebben wij de traditie weer op gepakt.

Na twee jaar te hebben genoten van patat met saté, verzorgd door de vrijwilligers van de Erker, wilden wij nu weer eens een echte Chinese maaltijd.

Corrie heeft telefonisch het een en ander besteld bij “Woo Ping” en op dinsdag 7 januari werd er een heerlijke maaltijd gebracht. Wij konden genieten van natuurlijk nasi, bami en saté met pindasaus, maar ook van babi pangan, foe yong hai en kip/kerrie. Als bijgerecht was er volop kroepoek en mini loempiaatjes.

Ik kan u vertellen dat wij allemaal gesmuld hebben! De pannen waren bijna leeg, dat zegt genoeg, denk ik.

Na afloop nog gezellig met elkaar koffie of thee gedronken en ja, toen kwamen de eerste taxi’s al weer en was de avond voorbij.


Zoals ik hierboven al schreef, is er dit jaar geen Midwinterconcert, maar gaan wij keihard oefenen voor het zomerfestival. Annelies heeft drie nieuwe, bekende, nummers voor ons omgezet naar het kleurensysteem, (ik ga natuurlijk nog niet verklappen welke nummers dit zijn) en de nieuwe liedjes van vorig jaar gaan wij proberen nog beter te spelen. 

Ook is er een presentatrice, die het programma aan elkaar praat en een artiest.


Als u ons wilt zien en horen, kom dan op zaterdag 4 juli om 14.30u naar 


Wijkcentrum De Erker te Schiedam.