Stand van zaken

Beste lezers van deze website

Zoals iedereen intussen wel weet wordt de wereld behoorlijk beheerst door het Coronavirus, zo ook voor onze muziekgroep, de Erkertjes.

Op vrijdag 13 maart had het bestuur met moeite besloten om voorlopig even geen repetitieavonden te houden i.v.m. het virus, diezelfde avond werd ik gebeld door Ina, de Erker, onze repetitieruimte, ging voorlopig dicht.

In het weekend dat daarop volgde werden er drastische maatregelen genomen door het kabinet om de inwoners van Nederland zo goed mogelijk te beschermen tegen het virus. Enfin, hiervan zijn we natuurlijk allemaal op de hoogte.

In het vorige nieuws van de Erkertjes stond, dat wij op zaterdag 4 juli ons zomerfestival zouden organiseren, maar helaas, dit kan natuurlijk niet doorgaan. Wanneer wij weer een festival of concert kunnen geven is op dit moment totaal onduidelijk. De Erkertjes wonen allemaal in een woonvoorziening, zij mogen op dit moment niet naar clubjes, dus ook niet naar de muziekles. De Erker is voorlopig nog gesloten, dus ja, het wordt misschien wel september voordat wij weer kunnen beginnen met de repetities, want de zomervakantie zit er dan ook nog tussen. 

Enfin, wij moeten het maar gewoon afwachten!

In het begin van de Coronatijd heeft Piet naar alle Erkertjes een leuke kaart gestuurd, nu vonden wij het leuk om weer eens iets te doen. Ieder Erkertje krijgt een knuffelbeertje met een T-shirtje aan en daar een foto van hun zelf op. Corrie heeft er een leuk handgeschilderd kaartje bijgedaan. Bewaar het goed als aandenken aan deze moeilijke tijd!